Paleo Challenge – Dag 5

Dagens måltider

Frokost: Paleo «Arme Riddere». (glemte å ta bilde)

Lunsj:
2013-03-15 13.13.32
Omelett, paprika og avokado. Aspargesbønner (kokt 3 min) rullet inn i strandaskinke. Rullene dyppes i balsamicoeddik. Kjempegod snacks, forrett, tapas etc. Omeletten fikk et godt dryss med pizzakrydderblandingen som sto igjen etter at jeg lagde til paleopizzaene. Plutselig ble omeletten en høydare!

Middag:
2013-03-15 17.07.42
Kjøttsaus og grønn salat med vinaigrette. Resten av familien hadde litt pasta til.

Formen kunne vært bedre, synes jeg. For trøtt, for daff. Det var jo fredag i går, og den første skikkelige utfordringen. Vanligvis unner jeg meg både det ene og det andre på fredagskvelden mens vi ser film i sofakroken. Dette pleier å utløse et søtsug av en annen verden som jeg så må slite med resten av helgen. Jeg spiste litt frukt og noen macadamianøtter istedenfor. Prøvde å ikke se på mannen som satt i andre enden av sofaen og gasset seg med baconcrisp, Solo og smågodt… Det gikk sånn passe greit, men jeg hadde veeldig lyst på en baconcrisp og en gummikrokodille…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s