Paleo Challenge – Dag 3

Dagens måltider (beklager, glemte å ta bilde av frokost og lunsj…):

Frokost: 2 skiver bananbrød med smør som pålegg, i farta.

Lunsj: Middagsrester fra i går – kotelett og spagetthisquasj + 1/2 most avokado. Det var supergodt og holdt meg mett til kl. 18 i kveld!

Middag:
2013-03-13 18.08.36
Omelett av 2 egg og 1 ss kokosmelk, 1/2 paprika og litt agurk.

Jeg lurer på om det blir litt lite karbo om dagen, jeg ammer jo fortsatt. Jeg drikker et lite halvt glass eplejuice om morgenen for å få ned en del grønt pulver som jeg spiser hver dag (hvetegress, byggress, chlorella og spirulina), kanskje bare 1 dl. Det er forresten et annet unntak jeg har. Juice er ikke lov på en 30 dagers challenge, men jeg gjør dette unntaket ellers får jeg ikke ned alt grasset og algene. De smaker jo høgg! Det er litt sukker i juicen, men jeg bør kanskje ta et eple nå til kvelds. Hvis jeg spiser for lite karbohydrater så går det utover melkeproduksjonen…
Humøret er bedre i dag, og heldigvis har ingen her fått omgangssyken. Jeg føler meg ikke helt trygg enda…men håper det går bra. Har vært bizzi hele dagen, og var på et spennende møte i kveld! Eget innlegg om dette kommer;)
Dette går fin fint! Ikke spesielt lyst på sjokolade, utrolig nok…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s