Vita ikke så Hjertego!!

Åh, jeg er så glad for at det er mange bloggere som nå har satt i gang et skikkelig opprop mot Vita Hjertego’ sin lemfeldige omgang med sannheten i sin nyeste kampanje for tullefløte og tullecremefraiche. Det er virkelig helt utrolig provoserende å høre reklamemannen i beste sendetid våse om om «det farlige mettede fettet» før han heller fuskefløte i gryta si. Fysj, jeg ville ikke spist det om jeg så fikk betalt!! I Sverige har Hjerteforeningen avsluttet samarbeidet med Becel (tilsvarer Vitaproduktene), da de ikke lenger føler seg like sikre på at disse produktene er så veldig bra for hjertet allikevel.
Og dette er noe av det jeg liker med å blogge! Endelig har jeg et sted å ytre høyt og tydelig hva jeg mener om det, istedenfor å sitte hjemme i stua og hytte med neven og banne mot TV’en når disse dustereklamene ruller over skjermen!

Her er en link til Gry Hammer sitt blogginnlegg i dag, som omhandler samme tema. Jeg oppfordrer alle til å bruke 2 min. av sin tid til å gå inn og sende en klage til Forbrukerombudet.
De neste jeg skal skrive brev til er Feiringklinikken, Norges fremste hjerteklinikk, hvor jeg vet at de fortsatt står og underviser stakkars hjertepasienter om at de må spise Vita Hjertego’ produkter og holde seg unna mettet fett i maten. Slutter fagfolk å lese seg opp på ny forskning når de har jobbet en stund? Hva skjer’a?

Reklamer

2 tanker om “Vita ikke så Hjertego!!

  1. Helt enig! Så bra du tar det videre med de som underviser hjertepasienter om dette. Er jo helt krise at fagfolk kan holde på sånn…

    • Ja, man skulle tro at folk som jobber og brenner for hjertehelsen til det norske folk var ekstra nøye med å få med seg ny kunnskap! Men jeg skjønner også at det må være skremmende å begynne å forstå at det man trodde var riktig, viser seg å være feil! Jeg er heldig og har en lege som selv spiser lavkarbo og kaster seg over ny kunnskap og har et åpent sinn. Skulle ønske alle var som henne..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s