Søvneksperimentet, 7. og siste natt

Var litt stressa da jeg la meg i går, ble liggende og vri meg litt og hadde ikke sovnet da Turbo var oppe på do kl. 23. Jeg sovnet nok ganske raskt etter det, og ble vekket igjen kl. 03 av at Turbo måtte ha hjelp til å ta på seg sokkene og få dyna godt dyttet rundt seg… Da våknet også Mini, og hold det gående i 30-45 min. Så sov vi HELT til kl. 05.45 (ironi…). Da startet dagen. Trøtt i trynet i dag.

Men for å oppsummere uka:
For det første er jeg så stolt over at jeg faktisk gjennomførte det! Og her har nok bloggen mye å si. Det var veldig motiverende å vite at jeg skulle blogge om resultatet dagen etter. Det kommer mao til å komme flere eksperimenter her på bloggen etter hvert.
Så merket jeg at de nettene hvor kidsa faktisk sov ganske bra, så gjorde jo jeg det også. Jeg fikk mao utnyttet de gode nettene bedre. Før har jeg vært sein i seng og trøtt dagen etterpå uansett hvordan småttisene har sovet.
Jeg merket veldig tydelig at jeg var trøtt om kvelden. Her må skjermforbudet 1 time før sengetid ha hatt en effekt. Synes ikke jeg er noe særlig trøtt om kvelden til vanlig. Kanskje fordi jeg ignorerer de signalene kroppen prøver å gi, fordi jeg er så innstilt på at jeg ikke skal legge meg før halv tolv allikevel. Det uansett ingen tvil om at lys fra Ipad/PC og smartelefon gjør meg våknere om kvelden. Jeg sitter som regel med nesa i en skjerm til rett før leggetid. Det kommer jeg definitivt til å endre på heretter. Jeg skal også prøve å legge meg tidligere selv om eksperimentet er over, og selv om det kanskje ikke blir kl. 22.30 hver dag…Det har vært veldig deilig å være forholdsvis opplagt om dagen, selv om jeg har vært tidlig oppe om morgenen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s