Pølsespyd

Oi, så mange som har vært innom bloggen og kikket i dag. Kjempegøy! Kom gjerne tilbake;) Tusen takk til Sara som har skrevet om meg på bloggen sin i dag, kjempestas! Det er rart å lese om seg selv, og jeg ble litt stolt.

Over til dagens middag;
2013-03-04 17.39.17
Denne oppskriften er en gjenganger her hjemme, og strengt tatt er den nok mer lavkarbo enn paleo, da den inneholder litt melkeprodukter. Jeg har ingen store problemer med melkeprodukter, så jeg tenker at det går greit av og til. Pølsene må være av god kvalitet, med lite karbo og tilsetningsstoffer. Jeg bruker Ostepølsene fra Grøstad Gris, da er jeg sikker på at grisene har har hatt et godt liv, og fått skikkelig fòr mens de levde.

Pølsespyd (til 2 pers)
2 pk skikkelig gode pølser (tot. 6 pølser, litt store)
2 paprikaer, gul og rød
1 løk
En skvett olivenolje
Små trespyd, legges i vann 15-20 min før du skal bruke dem, hvis ikke de er våte så blir de skikkelig svidd i ovnen…

Skjær pølsene og grønnsakene i biter og tre på spyd. Pensle med olivenolje til slutt. Stek i ovnen på 200 grader til pølsene har fått en fin farge.

Cole Slaw
Ca 1/2 liten hodekål..
2 store gulrøtter
1 beger seterrømme
Ca 1 dl hjemmelaget majones (i nøden kan du bruke 1/2 pakke kjøpemajones)
1 god ts Dijonsennep
Salt og nykvernet pepper, smak deg frem.

Kutt kålen i tynne strimler, bruk juliennejern for å strimle gulrøttene, blande godt.
I en egen skål blandes rømme, majones og sennep sammen. Smak til med salt og pepper. Hell røra over grønnsakene og blande godt. Denne er nesten best dagen etter når den har fått en natt i kjøleskapet. Dersom du får rester igjen, så er dette supergod lunsj!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.