Søvneksperimentet, 6. natt

I natt sov jeg hos mine foreldre, det er litt luksus for da pleier alltid min mor å stå opp med Turbo så jeg kan sove litt lenger. Mini våknet da jeg la meg, men etter at hun sovnet igjen, våknet hun ikke før på morgenkvisten en gang. Etter morgenamming sov vi videre til halv 8. Fikk mao godt over 8 timers søvn i natt! Har derfor vært opplagt og kvikk hele dagen, det passet fint for det har jo vært et fantastisk vær! Skikkelig påskefølelse.
Eksperimentets siste natt er i natt, det kommer en generell oppsummering i morgen. Nå har jeg gått over fristen for å lukke ned dataskjermen…men jeg måtte jo blogge litt…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s