Søvneksperimentet, 5.natt

Det gikk bedre å legge seg kl. halv elleve fredagskvelden enn jeg hadde fryktet. Jeg var trøtt, og det var ganske deilig å legge seg.
Mini våknet ikke da jeg snek meg inn under dyna, og hun våknet kun for en runde med amming rundt kl. 01.30. Eldstemann (heretter kommer jeg til å kalle henne «Turbo» her på bloggen) sov hele natten! Kl. 06.05 våknet hun og da sto vi opp alle mann. En god natt! Jeg har vært våken og kvikk i dag, har til og med begynt å rydde verandaen bare sånn i tilfelle våren plutselig kommer for fullt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s