Fredagsinspirasjon!

Det er fredag igjen, og tid for en selvopplevd suksesshistorie fra en leser av Mark’s daily Apple.
Her finner du den.
Lang historie i dag fra en ung jente som endelig har funnet ut hvordan hun kan gå ned i vekt, uten å sulte og uten å spise kjedelig mat. Selv om jeg selv ikke sliter med vekta, har jeg ingen problemer med å forstå hvor sykt frustrerende det må være å gå på «slankern» og sulte seg, for deretter å gå opp igjen de få kiloene som forsvant når man returnerer til sitt vanlige kosthold. Det er derfor det å spise et steinalderkosthold ikke er en diett, men en livsstil. Jeg skal spise denne maten så lenge jeg lever, går aldri tilbake til myndighetenes «grovbrød og spis mindre kjøtt og lettprodukter og tullesmør» kostholdsanbefalinger!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s