Søvneksperimentet, 3.natt

Bare en halvtime til jeg må lukke alle skjermer ( ifølge mine selvpålagte regler denne uka), så jeg rekker bare å blogge om natten som var, og ikke den fantastiske middagen vi hadde i dag! Den får komme i morgen…
Uansett; jeg snek meg i seng kl. 22.20 i går kveld uten at Mini våknet (!), og jeg tror jeg må ha sovnet før hodet traff puta.
Jeg våknet ikke før klokka var ca 06, helt av meg selv. Mini lå da ved siden av meg i senga, så jeg må ha ammet henne i natt, men jeg kan ikke huske det. Eldstemann våknet bare 5 min etter meg, så da sto vi opp alle sammen og hadde en rolig start på dagen. Jeg har følt meg våken og kvikk i dag, så deilig!!
Håper veldig på en sånn natt til…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s