Søvneksperimentet, 2. natt

Jeg var faktisk i seng kl. 22.05 i går kveld! En halvtime før «fristen», men det var fordi mini våknet og jeg måtte legge meg og amme henne allikevel. Da var det like greit å ta kvelden. Sovnet ikke før ca 23 tror jeg da eldstemann våknet 22.30 og var våken en liten stund.
Så var det ny runde med amming kl. 01.30. Da var jeg oppe og drakk litt vann og kikket på klokka, mini ville ikke sove igjen før etter en times tid. Kl. 05 (tror jeg…), mer amming. Kl 06.15, «mamma skal vi stå opp?».
Jadda…
Har vært utroolig trøtt og slapp i dag, svimmel også. Kanskje jeg brygger på noe? I natt går det sikker bedre…
(I wish…)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s