Søvneksperimentet, 1. natt

Jeg gjorde som jeg sa jeg skulle…slo av alle skjermer en time før leggetid, tente stearinlys, leste i en bok (The Primal Connection av Mark Sisson, mer om den i en senere post), drakk kamillete og var i seng 22.25. Etter en time hadde jeg fortsatt ikke sovnet. Mannen kom og la seg halv ett, og da var jeg våken. Antagelig har jeg duppet litt av etter halv tolv, men det kjentes ikke sånn ut…Lå og prøvde å ikke irritere meg over at jeg ikke fikk sove, men det er jammen ikke lett. Natten forløp ellers greit, med èn amming (tror jeg, husker ikke helt), helt til eldstemann kom og vekket oss alle sammen 05.45. Mini ville ikke ligge lenger kl. 06.15, så da sto vi opp.
Kan ikke si at dette går så bra foreløpig, håper på en bedring i natt…

Reklamer

2 tanker om “Søvneksperimentet, 1. natt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s