Middag til lunsj

Siden jeg ikke lenger spiser brødskiver til lunsj, er dette måltidet det jeg har strevd mest med å få til å fungere. Jeg har akseptert at det krever litt planlegging å ha en paleovennlig lunsj klar hver dag, men jeg prøver å gjøre det så enkelt som mulig. Som regel koker jeg noen egg et par kvelder i uka og har liggende i kjøleskapet. 2 egg og en avokado er nok min vanligste lunsjvariant, et par bananbrødskiver med latterlig mye smør på kan fungere, men det beste er når jeg har vært smart nok til å lage for mye middagsmat dagen før.
Det er utrolig tilfredsstillende å ha et skikkelig smakfullt måltid stående klart i kjøleskapet slik at det bare er å varme opp til lunsj.
I går var jeg hos mine foreldre og spiste seibiff med løk og brokkoli/blomkålsmos til. Dette ble en suveren lunsj i dag!
2013-02-22 13.25.09
Ps; fisk er best å varme opp i ovnen dagen etterpå. Dropp mikroen…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s