Urtefat

En av de tingene jeg har forsøkt å bedre meg på etter overgangen til paleokosthold er å bruke mer urter (både friske og tørkede) i matlagingen. Urter er en fantastisk måte å variere og gjøre maten spennende på. Jeg forsøker å ha friske urter stående på kjøkkenet, men de har som regel blitt stående oppi en liten skål borti kroken. Det var min mann som kom på at det kanskje var lurt å kjøpe et slags urtefat som vi kunne sette dem sammen oppi. Et fat som hadde oppkanter slik at urtene også kan vannes mens de står der.
Vi fant fatet på Kitch`n, det kostet under hundrelappen og jeg synes det ble skikkelig dekorativt på kjøkkenbenken.
Akkurat nå står det basilikum, persille, rosmarin og oregano i urtefatet. Jeg pønsker på en urtemarinert svineentrecote som vi skal ha til middag i morgen. Det er jo tross alt morsdag. Må feires med litt ekstravagant middag.
2013-02-09 21.17.07

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s